سخن مدیریت

به نام ایزد منان

بدون شک در عصر حاضر، فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یک رکن اساسی، دارای نقش کلیدی و محوری در توسعه همه‌جانبه جامعه بشری می‌باشد. با استفاده از این فناوری، شرایط زندگی انسانها بهبود یافته، ارتباطات ملی/بین‌المللی تسریع و تسهیل شده، ارائه خدمات به شهروندان گسترش یافته و خلق ثروت در کنار ایجاد ارزش افزوده‌های متعدد، میسر و مهیا شده است. از این رو استفاده درست و به جا از این فناوری، زمینه ساز فرصت‌های بیشماری در فعالیتهای اداری، تجاری، اقتصادی، صنعتی، آموزشی، خدماتی، صنفی و… در کشور بوده و منشاء خیر و برکت فراوان برای ملت عزیز ما خواهد بود.

از طرف دیگر این فناوری نیز مشابه سایر فناوری‌ها، دارای بیماری‌ها، تهدیدات و مشکلات خاص خود می‌باشد که بعضاً با ایجاد اختلال در روند عادی کارها و زمینه‌سازی فعالیتهای مجرمانه (غیرقانونی) در فضای مجازی (سایبری) منجر به بروز حوادث و رخدادهای غیرمترقبه فنی، گرفتاری‌های حقوقی، مشکلات قضایی و تبعات مختلف (شخصی/سازمانی/ملی/بین‌المللی) می‌گردد.

بنابراین طیف گسترده ای از مباحث فنی و حقوقی از قبیل: امنیت اطلاعات، ایمنی سامانه‌ها، حفاظت و صیانت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی، سنجش کیفیت و کارایی سیستمهای رایانه‌ای، در کنار حمایتهای قانونی نظیر: قانون حمایت از پدیدآورندگان محصولات و ارائه دهندگان خدمات فناوری اطلاعات، رعایت حق مالکیت فکری و معنوی (ثبت اختراعات)، صدور گواهی‌های ثبت اصالت محصولات، بیمه‌‌نامه‌های سایبری و… با تکیه بر انواع استانداردها، دستورالعمل‌ها، متدلوژی‌ها و به‌روش‌های فنی (Best-Practice)، همگی در راستای کاهش مخاطرات و پوشش تعهدات در این حوزه مطرح و عرضه شده‌اند.

طبیعی است که در چنین فضایی، ارائه خدمات آزمایشگاهی فناوری اطلاعات و ارتباطات با محورهای کلیدی مشتمل بر: تست، ارزیابی، سنجش، پایش، کنترل، نظارت مستمر، ارزشیابی، ممیزی و آزمون‌های دوره‌ای، کمک شایانی به بهبود شرایط و کاهش مخاطرات ذی‌ربط در سطح کشور خواهد نمود و با همین نگاه است که آزمایشگاه امنیت و کیفیت نرم‌افزار ایریانا کیهان با هدف ارائه سرویس‌های فوق‌الذکر و با سرمایه‌گذاری 100% بخش خصوصی کشور در قالب شرکت (سهامی خاص) تاسیس و مشغول ارائه خدمت گردیده است.

این آزمایشگاه در عین حال که خود را متعهد و ملزم به رعایت قوانین، ضوابط، مقررات، مصوبات، الزامات، چارچوب‌ها و دستورالعمل‌های فنی_حقوقی نهادهای ذیصلاح (بالادستی) کشور می‌داند، همزمان دارای منشور اخلاق حرفه‌ای در تعامل سازنده، ارائه خدمات بی‌طرفانه و رفتار غیرمغرضانه با همه مشتریان خود (حقیقی/حقوقی) اعم از: نهادهای حاکمیتی، دستگاههای دولتی، سازمان‌های عمومی، اصناف و تشکل‌های حرفه‌ای، شبکه دانشگاهی، مراکز پژوهشی و تحقیقاتی، واحدهای صنعتی، بانک‌ها و… بوده و بطور خاص شرکتهای فعال در بخش خصوصی به ویژه اعضای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور را دوست، همکار و شریک تجاری خود می‌داند.

ذکر این نکته هم ضروری است که آزمایشگاه فناوران آیریانا کیهان، سایر آزمایشگاههای دارای فعالیت مشابه در کشور را دوست و همکار حرفه‌ای خود می‌داند و تحت هیچ شرایطی وارد رقابت ناسالم، تقابل غیرسازنده و رفتار غیرمتعارف با ایشان نمی‌گردد.   

سخن پایانی اینکه:

                           « اتمام خدمات در آزمایشگاه ایریانا، به معنی پایان یک معامله نیست، بلکه آغاز یک تعهد است »

کیان یزدیان

مدیرعامل و عضو هیات مدیره